fbpx
skogsbild

Vad händer på fastighetsmarknaden?

Står du inför att sälja eller köpa en skogs- eller lantbruksfastighet och undrar om det är läge att göra det nu under pågående Coronapandemi? Våra mätningar över skog- och lantbruksfastigheter visar att både prisbild och intresse ligger på tidigare nivå/fortfarande håller i sig.

I våra löpande mätningar ser vi att:

 • Intresset för fastigheter håller samma nivå som tidigare, se våra fastigheter till salu
 • Att prisbilden håller i sig och att det finns en god balans mellan utbud och efterfrågan.
 • Antal fastigheter som ligger ute för förmedling genom Ludvig & Co är på ungefär samma nivå i nuläget som för ett år sedan.

Kontakta oss så diskuterar vi vad som är bäst

Står du inför en försäljning nu eller inom en snar framtid är du välkommen att kontakta någon av våra fastighetsmäklare.  Vi har stor kunskap om den lokala marknaden och utifrån din situation kan vi diskutera vad som är lämpligt när det gäller din fastighet.

Planerar du att gå på någon utav våra fastighetsvisningar?

Vi tycker också att det är viktigt att tänka extra mycket på varandra i samband med en visning. Därför har vi tagit del av och följer de samhällsrekommenda­tioner och policys som finns kring Coronaviruset.

 • Vi minskar grupperna
  Våra fastighetsmäklare är noga med att sprida ut visningarna, planerar för mindre grupper eller enskilda visningar.
 • Vi håller avstånd
  När du är på en visning är det viktigt att visa respekt mot andra personer genom att hålla avstånd. Ta inte i hand när du hälsar och tänk på att använda armvecket om du känner att du behöver hosta eller nysa.
 • Vid förkylning stannar vi hemma
  På Ludvig & Co stannar vi hemma vid minsta förkylningssymptom. Vår förhoppning är att du gör detsamma. Be istället någon anhörig eller god vän att gå på visningen. Vi hjälper gärna till med kompletterande bilder och beskrivningar.

Funderar du på något?

Funderar du på något gällande fastighetsvisningarna eller de fastigheter vi har till salu så kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Kontakta oss

Kontakta oss!