fbpx

Prenuptial Agreement

The agreement of love

Ludvig & Co arbetar med juridik inom familjerätt, affärsjuridik och ägarskiften samt alla former av fastighetsrätt. Vi biträder även våra kunder i förhandlingar och domstolstvister. Vår affärsidé är att kunna hjälpa privatpersoner, företag och fastighetsägare med all den juridiska rådgivning de behöver.

Du som kund ska alltid erbjudas individuell behovsanpassad rådgivning för att vi på bästa sätt ska kunna tillvarata just dina behov och lösa dina juridiska frågor, oavsett om det gäller privata ärenden, avtal för företaget eller frågor kring fastigheten.

För att ge dig som kund ökad tillgänglighet till våra juridiska tjänster har vi tagit fram ett alternativ för privatpersoner som på ett enkelt sätt vill skaffa sig fulltäckande, kvalitativa juridiska avtal inom familjerätt och privatjuridik. Vi erbjuder på ett lättillgängligt sätt avtal online som är anpassade och skräddarsydda efter just din situation. I samtliga ärenden kan du få hjälp av en jurist via video- eller telefonmöte eller på ett av våra drygt 130 kontor.

I samarbete med Lexly AB erbjuder vi nu även möjlighet att i flera fall skriva ditt avtal själv online. När du skriver ett avtal online svarar du på ett antal frågor där du beskriver din situation och dina önskemål om vad ditt avtal ska innehålla. Avtalet finns sedan tillgängligt på Lexly’s webbplats under Mina sidor. Observera att hjälp av våra jurister INTE ingår när du skriver ditt avtal online.

Hur funkar det?

Hur betalar jag för avtalet?

Skriver du avtalet online kommer du i slutskedet komma till Lexly’s e-handelskassa och där välja att betala med kort eller med faktura. Du kan även välja att delbetala på 3 månader vid belopp över 1 000 kr.

Sker rådgivningen på ett av våra kontor så betalar du via faktura.

Kan jag testa onlinetjänsten innan jag betalar?

När du skriver ditt avtal online går du igenom alla stegen och får se en sammanställning av dina val innan du betalar. Det kan kännas bra att få se vilka typer av frågor som kommer och om det finns frågor du behöver komplettera med lite mer information. Du kan alltid spara ditt avtal på ”Mina sidor” på lexly.se och fortsätta vid ett senare tillfälle. Avtalet sparas automatiskt om du loggat in på ditt kundkonto.

Kostar det något om jag vill göra ändringar i mitt avtal efter att jag köpt det?

Har du färdigställt ditt avtal online och kommer på att du behöver göra ändringar i efterhand går det alldeles utmärkt. Du har alltid kostnadsfri ändringsrätt i 14 dagar om avtalet är skrivet online. Under nästkommande sex månader kostar det 195 kr om du vill göra en ändring i ditt avtal. Därefter är det fullt pris.

Hur får jag mitt färdiga avtal?

När du färdigställt ditt avtal och betalat i kassan får du ditt avtal skickat till dig via e-post, du kan även ladda ner avtalet från ”Mina sidor” på lexly.se när du är inloggad på ditt kundkonto hos oss. Du kan även välja hemleverans av ditt avtal, vi skriver då ut ditt avtal och skickar det till dig per post. Hemleverans väljer du som ett tillval i kassan.

Ändra i ditt avtal

Du kan göra kostnadsfria ändringar i ditt avtal i upp till 14 dagar efter genomfört köp.

Gör så här:

  1. Gå till www.lexly.se
  2. Klicka på ”Logga in” uppe i högra hörnet
  3. Ange ditt personnummer
  4. Logga in via Mobilt BankID
  5. Klicka på ”Mina sidor”
  6. Under ”Skapade avtal” finns alla dina avtal som du köpt hos Lexly.
  7. Klicka på ”Ändra” till höger om det avtal du vill ändra i
  8. Klicka dig igenom de olika stegen fram till den sida där du vill göra ändringar
  9. Fyll i rätt uppgifter
  10. Gå vidare till sammanfattningssidan och klicka på ”Nästa steg”

Vilket ansvar har Lexly och Ludvig & Co?

Vi garanterar att våra avtal är korrekta och vi har en fulltäckande ansvarsförsäkring. Vi tar ansvar för att den information du ger oss leder till en avtalstext som är korrekt enligt samtliga tillämpliga rättskällor – lag, förarbeten, rättspraxis m.m. Eventuell felaktig rådgivning från våra jurister tar vi också ansvar för. Du ansvarar dock själv för att den information du delger oss och matar in i avtalsverktyget är korrekt.